Slide toggle

Καλώς Ορίσατε

Το Ντίλι-Ντίλι είναι μια σελίδα προσωπικής έκφρασης και δημιουργίας , την οποία έχουμε την ανάγκη να την μοιραστούμε μαζί σας.
Το φυσικό μας κατάστημά βρίσκετε Εθνικής Αντιστάσεως 16 Αχαρνές.
Μπορείτε να κάνετε τις παραγγελίες σας τηλεφωνικά, online ή να μας επισκεφτείτε για να δείτε από κοντά από τα προιόντα μας.Στο κατάστημα μας θα βρείτε ιδιαίτερες χειροποίητες δημιουργίες.

Επικοινωνία

Δευτέρα -Τετάρτη :9.00 - 15.00 Τρίτη-Πεμπτη-Παρασκευή: 09:00 - 14.00 και 17.00 - 21.00 Σάββατο 9.00-15.00 Εθνικής Αντιστάσεως 16 Αχαρνές 2102405028 2102405028 info@ntili-ntili.gr

Όροι χρήσης

Όροι και προϋποθέσεις χρήσης

Γενικοί όροι

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να αναθεωρεί ελεύθερα τoυς όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης και συναλλαγών από το ηλεκτρονικό κατάστημα ,αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει τους καταναλωτές για οποιανδήποτε μεταβολή, μέσα από τις σελίδες του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος.

Ασφάλεια προσωπικών δεδομένων 

Η επιχείρηση μας χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών  της ιστοσελίδας της σεβόμενη τον Ν. 2472/97 για την «Προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα».

Το www.ntili-ntili.gr χρησιμοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα για την διεκπεραίωση και επεξεργασία  των παραγγελιών σας.

Κατά την διάρκεια των συναλλαγών σας με πιστωτική κάρτα μεταφέρεστε σε ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας Πειραιώς.Σε κανένα στάδιο της διαδικασίας η επιχείρηση μας δεν έρχεται σε επαφή με αυτές τις πληροφορίες, όπως αριθμό πιστωτικής κάρτας, ημερομηνία λήξης κ.α. Η επιχείρηση μας δεν πρόκειται να αποθηκεύσει καμία τέτοιου είδους πληροφορία σε κανέναν υπολογιστή της και δεν είναι επομένως σε καμία περίπτωση υπεύθυνη εάν οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο χρησιμοποιήσει με δόλο ή με λάθος τρόπο την πιστωτική σας κάρτα.

Προϊόντα  

H επιχείρηση μας δεσμεύεται ως προς την ακρίβεια, την αλήθεια και την πληρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, σε ότι αφορά την ταυτότητα της επιχείρησης  όσο και τις παρεχόμενες μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, συναλλαγές.

Το αντίτιμο κάθε προϊόντος αναγράφεται στη σελίδα του κάθε προϊόντος. Στις τιμές περιλαμβάνεται Φ.Π.Α 24%. Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να αναπροσαρμόζει τις τιμές χωρίς προειδοποίηση.Οι αναγραφόμενες τιμές όλων των πωλούμενων προϊόντων στην Ιστοσελίδα της επιχείρησης www.ntili-ntili.gr είναι τιμές λιανικής στο νόμισμα του ευρώ. Το τελικό κόστος κάθε παραγγελίας θα υπολογίζεται αφού προστεθούν στη λιανική τιμή κάθε προϊόντος τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής εφόσον έχει επιλεχθεί από τον πελάτη ως τρόπος πληρωμής.Η αντικαταβολή επιβαρύνεται με 2 ευρώ ανά παραγγελία.Τα μεταφορικά χρεώνονται με 3 ευρώ ανά παραγγελία.

Τρόποι πληρωμής

<strong>Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.</strong>

Μπορείτε να πληρώσετε απευθείας στο λογαριασμό του Ντίλι-Ντίλι στη τράπεζα Πειραιώς.

Κατά τη διαδικασία Τραπεζικής κατάθεσης να βεβαιώνεστε πάντοτε για το ακριβές ποσό της εξόφλησης της παραγγελίας. Καταθέσεις διαμέσου διαφορετικής Τράπεζας ή από το εξωτερικό τα έξοδα εμβάσματος επιβαρύνουν τον αγοραστή. Αν όμως γίνει η κατάθεση κατευθείαν σε τράπεζα που συνεργαζόμαστε η συναλλαγή είναι άμεση και χωρίς κόστος προμήθειας.

Αρ. Λογ. : 5074-091159-611

 IBAN: GR09 0172 0740 0050 7409 1159 611 

Τα στοιχεία του λογαριασμού θα είναι διαθέσιμα κατά τη διαδικασία της ολοκλήρωσης παραγγελίας. Σε αυτή τη περίπτωση η παραγγελία σας θα αποσταλεί μόλις λάβουμε τη πληρωμή σας. Για να επιταχύνετε την διαδικασία, στείλτε το αντίγραφο εντολής πληρωμής στο email: info@ntili-ntili.gr

Online Πληρωμή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα.

Με την υπηρεσία ePOS Paycenter της Τράπεζας Πειραιώς, προσφέρουμε στους πελάτες του  e-shop μας πολλαπλούς τρόπους πληρωμής, μέγιστη ασφάλεια και πολλές δυνατότητες.

Η επιχείρησή μας δεν κρατάει κανένα στοιχείο της κάρτας που χρησιμοποιήθηκε κατά την πληρωμή,αυτόματα μεταφέρεστε σε ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς.

Αντικαταβολή

Μπορείτε να πληρώσετε με αντικαταβολή κατά τη παράδοση του προϊόντος. Παρακαλούμε, λάβετε υπ’ όψιν ότι το κόστος αντικαταβολής είναι επιπλέον 2 ευρώ. Η πληρωμή με αντικαταβολή ισχύει μόνο για την Ελλάδα.Η μέθοδος της αντικαταβολής δεν ισχύει για ειδικές παραγγελίες ή παραγγελίας προσωποποιημένου προϊόντος.

Ειδικές παραγγελίες και προσωποποιημένα δώρα.

Στις παραγγελίες αυτές απαιτείται προεξόφληση της παραγγελίας. Σε περίπτωση ακύρωσης  τα χρήματα δεν επιστρέφονται.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας : 210 2405028 και στο email info@ntili-ntili.gr

Παραλαβή και έξοδα αποστολής

Οι παραγγελίες αποστέλλονται με ΕΛΤΑ κούριερ σε οποιαδήποτε περιοχή της χώρας. Τα προϊόντα παραδίδονται σε 24-48 ώρες, εκτός των νησιών, και 48 ώρες στην υπόλοιπη χώρα ανάλογα την ώρα καταχώρησης της παραγγελίας. Η παραγγελία αποστέλλεται την επόμενη εργάσιμη μέρα. Στα επί παραγγελία προϊόντα ο χρόνος αποστολής διαφέρει.

Το κόστος αποστολής ανεξάρτητα από το βάρος είναι 3 ευρώ. Για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ η αποστολή γίνεται με ΕΛΤΑ Courier και είναι δωρεάν. Εάν επιλέξετε  να πληρώσετε με αντικαταβολή, η επιπλέον επιβάρυνση είναι 2 ευρώ.

Επιστροφή προϊόντων.

Δεχόμαστε επιστροφές με την προϋπόθεση να μην έχουν χρησιμοποιηθεί τα αντικείμενα και να μην έχει παραβιαστεί η  συσκευασία τους

.Δεν δεχόμαστε επιστροφές σε προσωποποιημένα αντικείμενα εκτός αν είναι ελαττωματικά.

Εφόσον το προϊόν δεν είναι προσωποποιημένο μπορείτε να το επιστρέψετε στο κατάστημά μας εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του.Οι επιστροφές γίνονται με δική σας ευθύνη και έξοδα επιστροφής (courier, μεταφορική, ταχυδρομείο, κλπ, )

Για να γίνει δεκτή η επιστροφή θα πρέπει να επιδεικνύεται το πρωτότυπο ή αντίγραφο παραστατικό αγοράς.

Για  να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε με το κατάστημα τηλεφωνικά στο 2102405028 ή με email στο info@ntili-ntili.gr

show